Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

16:11 ΟΤΕ στο πλαίσιο της κοινωνικής ευαισθησίας για ΑμεΑ


Ο ΟΤΕ, στο πλαίσιο της κοινωνικής ευαισθησίας και  (ΑμεΑ) και ως Πάροχος Καθολικής Υπηρεσίας στη χώρα μας, παρέχει σε άτομα με αναπηρία (ΑμεΑ) εκπτώσεις στη χρήση / κίνηση της τηλεφωνικής τους σύνδεσης.
Οι εκπτώσεις αυτές είναι οι εξής:

  • Τηλεπικοινωνιακή έκπτωση στην κίνηση της κύριας τηλεφωνικής σύνδεσης αξίας 52 € στο δίμηνο λογαριασμό του ΟΤΕ, η οποία παρέχεται στους Τυφλούς, Κινητικά Ανάπηρους και Νεφροπαθείς τελικού σταδίου.
  • Έκπτωση αξίας 16 € επί της συνολικής μηνιαίας χρονοχρέωσης, για χρήση υπηρεσιών μετάδοσης δεδομένων (internet-dial up συνδέσεις), η οποία παρέχεται στα άτομα με ποσοστό αναπηρίας άνω του 67%.
  • Η δυνατότητα πραγματοποίησης ατελώς μέχρι 20 κλήσεων ανά μήνα στην υπηρεσία πληροφοριών τηλεφωνικού καταλόγου ΟΤΕ 11888, καθώς και δωρεάν η υπηρεσία φραγής εξερχομένων κλήσεων, που παρέχονται στους τυφλούς και τα άτομα με σοβαρά προβλήματα οράσεως και ποσοστό αναπηρίας άνω του 67%.
Οι δικαιούχοι των εκπτώσεων και τα αντίστοιχα δικαιολογητικά αναφέρονται στη συνέχεια.
Επισημαίνεται ότι για τη χορήγηση των ανωτέρω τηλεπικοινωνιακών εκπτώσεων, τα απαραίτητα ανά περίπτωση δικαιολογητικά προσκομίζονται εφάπαξ με την κατάθεση της αίτησης στο Κατάστημα ΟΤΕ και οι πελάτες υποχρεούνται να τα ανανεώσουν μετά τη λήξη ισχύος τους. Επίσης οι πελάτες / δικαιούχοι άμεσοι ή έμμεσοι, πρέπει να προσκομίζουν στο αρμόδιο Κατάστημα ΟΤΕ στο πρώτο δίμηνο κάθε έτους Πιστοποιητικό Οικογενειακής τους Κατάστασης.
Για την διαδικασία κατάθεσης των αιτήσεων θα πρέπει να τυπώσετε την αντίστοιχη αίτηση και να την καταθέσετε αυτοπροσώπος ή μέσω αντιπροσώπου του νομικού προσώπου ή από νόμιμα εξουσιοδοτημένο από το συνδρομητή τρίτο πρόσωπο (με εξουσιοδότηση θεωρημένη ως προς το γνήσιο της υπογραφής από Δημόσια Αρχή) στο πλησιέστερο Κατάστημα ΟΤΕ.
Εξυπηρέτηση Πελατών
 Καλέστε 13888, από όλη την Ελλάδα
Επισκεφτείτε ένα Oteshop

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λογισμικά για άτομα με ειδικές ανάγκες

Δημοσιεύτηκε από  Maria Af Το ελεύθερο λογισμικό τα πάει πολύ σε δύο πεδία:

22:04 Αγγειακή δυσπλασία: Αν δεν έχεις λεφτά πεθαίνεις;

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΜΙΑΣ ΦΙΛΗΣ ΤΟΥ NEWSIT.AMEA  ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ :                          Αποφάσισα να γράψω την παρούσα επιστολή για να εκφράσω το παράπονο μου, για να  εκφράσω την απελπισία που αισθάνομαι, ζώντας σε μια χώρα που μου αφαιρεί το δικαίωμα να ζήσω, επειδή δεν γεννήθηκα υγιής και οικονομικά ευκατάστατη.

Μη φυσάτε τη μύτη σας όταν είστε κρυωμένοι

Η μύτη είναι σας βουλωμένη και νιώθετε βαρύ το κεφάλι σας λόγω κρυολογήματος; Δεν θα νιώσετε καλύτερα αν φυσήξετε τη μύτη σας...