Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

20:54 Πάτρα: Διήμερη απεργία την ερχόμενη εβδομάδα για τους γιατρούς του ΙΚΑ


Η Εκτελεστική Γραμματεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Επιστημονικού Υγειονομικού Προσωπικού ΙΚΑ, προκηρύσσει 24ώρη απεργία για την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012, συμμετέχοντας ..
στις κινητοποιήσεις του κοινού μετώπου των επιστημονικών φορέων (δικηγόρων, μηχανικών , συμβολαιογράφων, γιατρών, οδοντιάτρων, φαρμακοποιών κλπ) με κοινό αγωνιστικό και διεκδικητικό πλαίσιο.
Επίσης, συμμετέχει στην 24ώρη απεργία που προκήρυξε Γ.Σ.Ε.Ε και ΑΔΕΔΥ για την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012, για να μην ψηφιστούν τα μέτρα που εξοντώνουν την κοινωνία και προκαλούν ανθρωπιστική κρίση.
Οι επιστημονικοί φορείς αγωνιζόμαστε προκειμένου:
-    Να ακυρωθεί η επιχειρούμενη ένταξη των κλάδων υγείας του ΕΤΑΑ στον ΕΟΠΥΥ, με συνέπεια την υφαρπαγή των αποθεματικών των ταμείων μας
-    Να σταματήσει η εξοντωτική φορολογική επιδρομή με ρυθμίσεις που προωθούνται και οι οποίες θα οδηγήσουν σε οικονομική εξαθλίωση και κλείσιμο των ιατρείων των ελεύθερων επαγγελματιών.
-    Να βάλουμε φραγμό στις οριζόντιες περικοπές και στην εξαθλίωση του Ελληνικού επιστημονικού παραγωγικού δυναμικού της χώρας.
Οι φορείς των επιστημόνων αναπτύσσουν ενωτική κοινή δράση και αποτελούν την ασπίδα της κοινωνίας απέναντι σε πολιτικές που διαρρηγνύουν τον κοινωνικό ιστό.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λογισμικά για άτομα με ειδικές ανάγκες

Δημοσιεύτηκε από  Maria Af Το ελεύθερο λογισμικό τα πάει πολύ σε δύο πεδία:

22:04 Αγγειακή δυσπλασία: Αν δεν έχεις λεφτά πεθαίνεις;

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΜΙΑΣ ΦΙΛΗΣ ΤΟΥ NEWSIT.AMEA  ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ :                          Αποφάσισα να γράψω την παρούσα επιστολή για να εκφράσω το παράπονο μου, για να  εκφράσω την απελπισία που αισθάνομαι, ζώντας σε μια χώρα που μου αφαιρεί το δικαίωμα να ζήσω, επειδή δεν γεννήθηκα υγιής και οικονομικά ευκατάστατη.

Μη φυσάτε τη μύτη σας όταν είστε κρυωμένοι

Η μύτη είναι σας βουλωμένη και νιώθετε βαρύ το κεφάλι σας λόγω κρυολογήματος; Δεν θα νιώσετε καλύτερα αν φυσήξετε τη μύτη σας...