Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

22:36 ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΑ ΚΕΠΑ - ΤΡΙΤΗ 23/10/2012 ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Σ.Κ.Π.

 

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΚΕΠΑ,ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΧΡΟΝΙΟΙ ΠΑΣΧΟΝΤΕΣ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ,ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΞΕΤΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ..
ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΜΑΣ,ΖΗΤΑΜΕ ΟΙ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΕ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ.ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΑΝ ΑΓΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ!!ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ.ΓΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ!ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 23/10/2012 ΣΤΑ ΚΕΠΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΟΜΟΝΟΙΑ!!
              https://www.facebook.com/events/214295508701083/ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ!!!ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ ΣΤΑ ΚΕΠΑ ΑΓ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ!!!!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ........ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΟΟΥΜΕ ΟΛΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λογισμικά για άτομα με ειδικές ανάγκες

Δημοσιεύτηκε από  Maria Af Το ελεύθερο λογισμικό τα πάει πολύ σε δύο πεδία:

22:04 Αγγειακή δυσπλασία: Αν δεν έχεις λεφτά πεθαίνεις;

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΜΙΑΣ ΦΙΛΗΣ ΤΟΥ NEWSIT.AMEA  ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ :                          Αποφάσισα να γράψω την παρούσα επιστολή για να εκφράσω το παράπονο μου, για να  εκφράσω την απελπισία που αισθάνομαι, ζώντας σε μια χώρα που μου αφαιρεί το δικαίωμα να ζήσω, επειδή δεν γεννήθηκα υγιής και οικονομικά ευκατάστατη.

Μη φυσάτε τη μύτη σας όταν είστε κρυωμένοι

Η μύτη είναι σας βουλωμένη και νιώθετε βαρύ το κεφάλι σας λόγω κρυολογήματος; Δεν θα νιώσετε καλύτερα αν φυσήξετε τη μύτη σας...