Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Οι «αόρατες» αναπηρίες: Μπορεί να μη φαίνονται όμως υπάρχουν, εσύ ξέρεις ποιες είναι;-ΦΩΤΟ

10410981_10152419167533650_8032749109674690975_n

Οι «αόρατες» αναπηρίες: Μπορεί να μη φαίνονται όμως υπάρχουν, εσύ ξέρεις ποιες είναι;-ΦΩΤΟ

Έχουμε συνηθίσει όταν μιλάμε για αναπηρία, το μυαλό μας να πηγαίνει σε αμαξίδια, βακτηρίες, δυσμορφίες, ελλειπτικά άκρα και ότι άλλο είναι πιο έντονο και προφανές. Η αναπηρία όμως δεν είναι πάντα μια κατάσταση ορατή, ειδικά αν δε γνωρίζεις προσωπικά το άτομο που την έχει.
Κάποια άτομα με οπτική ή ακουστική αναπηρία μπορεί να χρησιμοποιούν φακούς επαφής ή ένα πολύ διακριτικό ακουστικό βαρηκοΐας. Άνθρωποι με χρόνιους πόνους, ειδικά στη μέση, μπορεί να μη χρησιμοποιούν κάποιο βοήθημα κάθε μέρα ή ίσως και ποτέ. Μπορεί να πάσχει κάποιος από το σύνδρομο επαναλαμβανόμενης καταπόνησης και όμως να κινείται συνέχεια ή να αθλείται κανονικά. Άλλωστε οι γιατροί αυτό του συμβουλεύουν, ώστε να είναι σε μόνιμη λειτουργία το σώμα του.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ....

Οι «αόρατες» αναπηρίες: Μπορεί να μη φαίνονται όμως υπάρχουν, εσύ ξέρεις ποιες είναι;-ΦΩΤΟ




Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λογισμικά για άτομα με ειδικές ανάγκες

Δημοσιεύτηκε από  Maria Af Το ελεύθερο λογισμικό τα πάει πολύ σε δύο πεδία:

22:04 Αγγειακή δυσπλασία: Αν δεν έχεις λεφτά πεθαίνεις;

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΜΙΑΣ ΦΙΛΗΣ ΤΟΥ NEWSIT.AMEA  ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ :                          Αποφάσισα να γράψω την παρούσα επιστολή για να εκφράσω το παράπονο μου, για να  εκφράσω την απελπισία που αισθάνομαι, ζώντας σε μια χώρα που μου αφαιρεί το δικαίωμα να ζήσω, επειδή δεν γεννήθηκα υγιής και οικονομικά ευκατάστατη.

Μη φυσάτε τη μύτη σας όταν είστε κρυωμένοι

Η μύτη είναι σας βουλωμένη και νιώθετε βαρύ το κεφάλι σας λόγω κρυολογήματος; Δεν θα νιώσετε καλύτερα αν φυσήξετε τη μύτη σας...